Reportaje

Ce își dorește el și ea de Dragobete? Am întrebat random pe stradă. Iată care sunt concluziile…

Sunt o mulțimea de articole cu sugestii de cadou pentru persoana iubită, dar până la urmă ce cu adevărat își dorește El și Ea? Pentru a afla aceasta, am mers pe străzile Timișoarei și am întrebat random: Ce și-ar dori de Dragobete? Iată care sunt concluziile.

Ce și-ar dori Ea?

Cel mai de top răspuns au fost Florile. Fie că este vorba de o floare, fie că este vorba de un buchet, femeile îndrăgesc totuși foarte mult florile. O chestie originală ar fi un trandafir criogenat, din simplu motiv că acesta ar rezista aproximativ până la maxim 5 ani, deci un cadou de lungă durată.

Pe locul doi sunt Bijuteriile. Femeile s-ar bucura de niște bijuterii de la Meli Melo, pentru prețuri accesibile, iar pentru un buget mai larg: Pandora, Chanel și Cartier se potrivesc de minune. Tot aici voi pune răspunsul Ceas, care ar putea fi cumpărat de la Hm, Zara etc pentru prețuri accesibile sau ceasurile de la Fossil, Michael Kors și Guess pentru prețuri mai ridicate, sunt printre preferatele celor întrebate.

Pe locul trei sunt Parfumurile. Aici gusturile sunt foarte personalizate, deaceea înainte să cumperi un parfum unei femei, vezi dacă o cunoști destul de bine în materie de preferințe, în caz contrar s-ar putea să-l cumperi degeaba.

Pe locul patru direct pot pune mai multe chestii: Genți, Pantofi, Haine etc. Ceea ce le unește este dificultatea de a alege ceva potrivit pentru Ea, deaceea cel mai bine este un card cadou de la brand-ul ce îl place. În așa mod, își poate alege singură ceea ce vrea.

Și pe locul cinci e O zi la SPA sau un Abonament la masaj sau la un Salon de Frumusețe.

Ce și-ar dori El?

Pe primul loc se amplasează Alcoolul. Ca o idee interesantă ar putea fi o sticlă de vin, produs în anul când s-a născut El. Simbolic și oarecum original.

Răspunsul numărul doi coincide cu cel al fetelor și anume Ceas, de comun acord ceasurile de la Rolex sunt printre preferatele bărbaților.

Pe locul trei e un Xbox, inclusiv și accesoriile la aceste jocuri.

Pe locul patru e o Lecție de pilotaj sau orice altă activitate pe care nu ar ezita să o încerce.

Și pe locul cinci, orice e legat de tehnologie/tehnică, bărbații pur și simplu adoră asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *